Home | Project management en engineering

RIELEX ADVIES ervaren in project management en engineering

Projecten realiseren en engineeringsvraagstukken oppakken vind ik erg leuk en interessant naast mijn werk als ATEX consultant.

Dankzij de vele jaren waarin ik werkzaam ben geweest in de industrie als sales engineer, discipline engineer, consultant en uiteindelijk project manager ben ik zeer breed inzetbaar.

De projecten waar ik aan werk en gewerkt heb spelen zich af in verschillende marktgebieden zoals Olie en Gas, Chemie, Food en Feed. Na projecten rondom gas en vloeistoffen heb ik me de laatste jaren kunnen ontwikkelen op het gebied van vaste stoffen.

Dankzij mijn ervaring als engineer binnen grote en kleine multidisciplinaire projecten ben ik goed inzetbaar als mechanical engineer of proces engineer. Bij kleinere projecten werkt de combinatie van een project manager die zich ook bezig houdt met engineering erg goed.

Heeft u engineeringscapaciteit nodig of zoekt u een projectmanager voor kleinschalige projecten, aarzel dan niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

paulteriele@rielexadvies.nl | T +31 (0)6 513 725 51

Andere diensten van Rielex Advies